Hunajaa voi käyttää monenlaisessa ruuanlaitossa, aamupalalla ja leivonnassa. Sillä voi korvata lähes kokonaan sokerin käytön. Ajattelimme koota teille muutaman yksinkertaisen käytännön vinkin / reseptin.
Aamupala smoothie
1 dl tuoreita tai pakastettuja mansikoita
1 omena
2 dl mustikkamehua (mieluiten sokeritonta)
1 rkl kaurahiutaleita
1 rkl Vaniljaviettelystä
Sekoita kaikki keskenään esim. sauvasekoittimella.
Pääruuaksi hunajaista kanaa, uunijuureksia ja jugurttikastiketta
1 pkt kanafileitä
Marinointiin
1 rkl Korpihunajaa
1 rkl oliiviöljyä puolikas lime (mehut)
suolaa ja muita mausteita oman maun mukaan
Uunijuurekset
puolikas parsakaali (pieni)
1 iso porkkana
2 isoa perunaa
1 paprika
1 sipulia
puolikas kesäkurpitsa (pieni)
1 rkl Syyshunajaa
Provencen tai italian yrttejä oman maun mukaan
Voitele astia ja juurekset öljyllä, viipaloi kaikki juurekset ohuiksi. Laita kanafileet ja juurekset uuniin n. 45 minuuttia 175 astetta.
Jugurttikastike
1 dl kreikkalaista jugurttia
2 rkl tuorejuustoa
hyppysellinen tuoretta basilikaa
1 chili tuoretta valkosipulia ja yrttejä oman maun mukaan
1 tl Korpihunajaa
Sekoita kaikki keskenään sauvasekoittimella.
Jälkiruuaksi
1 pieni vuohenjuusto
1 rkl Metsän kajastus hunajaa
Pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä
Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.