10.10.2011 Hillasuonhunajan hintaa laskettu asiakaskiinnostuksen ansiosta


* Karhu mehiläispesien kiusana *


Kesä on vaihtunut syksyyn ja Etelä-Suomessa saamme tänään nauttia vuoden viimeisestä lämpimästä päivästä. Uudet hunajat on lingottu ja purkitus on täydessä vauhdissa. Kesän sadosta tuli erityisen laadukas pitkien lämpimien päivien ansiosta.

Pohjois-Suomen loistavat keliolosuhteet alkukesästä takasivat sen, että saimme todella hyvän erän hunajien samppanjaa eli Hillasuonhunajaa. Olemmekin asiakaskiinnostuksen vuoksi päättäneet laskea Hillasuonhunajan hinnan 24 eurosta 19 euroon ja kaksi purkkia tätä Lapin juoksevaa kultaa saa nyt 30 eurolla. Myös muita lajihunajia Suomen luonto soi tänä vuonna kiitettävästi. Olemme saaneet myyntiin jälleen myös Tattarihunajaa. Tattarihunajan maussa on aistittavissa tumman maltainen vivahdus ja hunaja onkin erittäin suosittu oluen ystävien keskuudessa.

Pieniä harmaita hiuksia meille on alkusyksystä aiheuttanut karhu, joka on käynyt tutustumassa mehiläispesiimme. Onneksi karhu ei ole vielä ehtinyt tekemään suurempaa tuhoa. Karhut ovat välillä uteliaita, mutta jos ne eivät ole päässeet maistamaan hunajaa, ei niistä tunnu olevan paljon haittaa. Mutta hunajan makuun päässeitä karhuja ei pidättele mikään; ei edes sähköaita!

Asiakaskyselyymme ja arvontaan on osallistunut todella paljon innokkaita asiakkaita viimeisen kuukauden aikana. Reilun vuoden aikana vastauksia on tullut jo lähes 15 000. Internet-kyselyn kautta otamme vastaan myös kehitysehdotuksia ja palautetta (linkki löytyy etusivun vasemmasta laidasta). Selvästi suosituin hunaja näyttäisi olevan edelleen meidän ikioma Korpihunaja. Päätimmekin arpoa tällä kertaa kolme onnellista voittajaa. Hunajaiset onnittelut Jani Vainiomäelle Jyväskylään, Tuula Perälälle Lappeenrantaan ja Mimi Hagalille Helsinkiin!

 
Normaali tekstikoko   Isompi tekstikoko

Nettikauppa

Myymälä & Kahvila

Kuvagalleria

Lehtileikkeet