17.4.2012 Kaikille nettikaupan tilaajille ilmainen asiakaslahja – voimassa toukokuun loppuun asti


Päivät alkavat onneksi jo pidentyä ja saamme jälleen nauttia valoisista päivistä. Tämä talvi ei ole ollut yhtä kylmä kuin viime vuonna, mutta vasta parin kuukauden päästä selviää, kuinka hyvin mehiläiset ovat selvinneet talvesta. Mehiläiset odottavat jo innokkaasti kesän ensimmäisiä merkkejä.

Olemme uudistamassa myyntitelttaamme. Saksassa Eurooppa-markkinoilla se valittiin maaliskuun alussa kaikkein kauneimmaksi. Sen kunniaksi kaikki asiakkaat, jotka tilaavat toukokuun loppuun mennessä nettikaupastamme saavat ilmaisen tilaajalahjan. Haluamme myös muistuttaa, että yli 60 euron tilauksissa on ilmaiset toimituskulut.

Asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua kyselyyn Internet-sivuillamme osoitteessa: www.lappi-hunaja.fi/survey.php?lang=fi . Toivoisimme, että lähettäisitte meille mahdollisimman paljon palautetta ja kehitysehdotuksia seuraavien viikkojen aikana, sillä suunnittelemme Internet-sivujemme ja -kauppamme uudistamista. Tilauksien määrä on moninkertaistunut siitä, kun nettikauppa avattiin vuonna 2007. Haluamme, että tulevaisuudessa nettikauppamme vastaisi yhä paremmin asiakkaiden toiveita.

Olemme arponeet 60 euron arvoisen tuotepaketin markkinoilla ja Internetissä osallistuneiden kesken. Voittajaksi selvisi Henna Heinonen Turusta. Arvoimme tuotepaketin myös niiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan tilamyymälä Pyörnillä. Tämän arvonnan voittivat Heidi Salimäki ja Sisko Vainio. Sydämelliset onnittelut kaikille voittajille Lappi-Hunajan tiimiltä!

 
Normaali tekstikoko   Isompi tekstikoko

Nettikauppa

Myymälä & Kahvila

Kuvagalleria

Lehtileikkeet