FANITERVEISET

Oletko Lappi-Hunajan tosifani? Onko jokin tuote, mikä saa sukat jalassa pyörimään ja sydämen sykkimään?

Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää meille lyhyt (max. 1 minuutti) videotervehdys, tuotearvostelu, kokemuksia nettikaupasta tai jokin muu mukava hunajajuttu. Voit myös lähettää kirjallisen viestin tai tuotearvostelun. Toivomme vastauksia mahdollisimman pian, ja viimeistään 20.12.2020.

Kaikki vastaajat saavat 5 € alennuskupongin nettikauppaan ja videon lähettäneiden kesken arvotaan lisäksi 100 € arvoinen hunajainen tuotepaketti, joka arvotaan ennen 24.12.2020. Kilpailun tarkemman säännöt löydät täältä.

FANIVIDEO

Kuvaa itsestäsi lyhyt video (tuotteen kanssa tai ilman). Emme tarvitse supersomettajan tai ammattikuvaajan teosta, vaan spontaania heittäytymistä. Mikäli et jostain syystä saa lähetettyä videota tämän lomakkeen kautta, niin täytä se kuitenkin (laita lyhyt kirjallinen viesti) ja lähetä sitten video erikseen WhatsApp:lla puh. +358 44 557 2221.

Huom! Videon latausaikaan vaikuttavat videotiedoston koko ja Internetyhteyden nopeus. Kuvaa video mieluiten puhelimen selfie-kameralla suuren tiedostokoon välttämiseksi. Älä sulje sivua ennen kuin lataus on valmis ja sinut uudelleen ohjataan "kiitos" sivulle.

Jätä fanivideosi / kuvasi

Raahaa videotiedosto tähän

tai

tai

Haluaisitko kertoa kirjallisesti meille oman fanitarinasi (tai tuotearvostelu / tervehdys)?

Annan luvan käyttää lataamaani videota, kuvaani, tarinaani ja etunimeäni Lappi-Hunajan markkinoinnissa.*