Hunajatiimi

Lappi-Hunajan porukka on suuri, perheenomainen yhteisö. Toimiston tytöillä päät surisevat jatkuvasti uusien ideoiden ja kampanjoiden kehittyessä. Mehiläishoitajamme kiertävät sesongin aikana ympäri Suomea hoitamassa miljoonia mehiläisiämme, tuotannossa tiimi rakkaudella purkittaa kauden hunajat ja joulumarkkina-aikaan meillä on markkinamyyjiä iso ja iloinen joukko.


Tässä esittelyssä vakituinen ydinjoukkomme:

Pasi on yrityksemme johtohahmo

Pasi
Yrityksemme johtohahmo, joka on läsnä kaikissa firman käänteissä. Työhön heittäytyvä kehityshaluinen yrittäjätyyppi, joka saa parhaat ideansa saunanlauteilla. Hänelle on sydämen asia levittää laatuhunajan ilosanomaa kaikkien tietoisuuteen.


Tanja on meidän hunajainen karhuäitimme

Tanja
Meidän hunajainen karhuäitimme, joka näppärästi luovii saksalaisen byrokratian viidakossa ja virallisten paperien kiemuroissa. Monet kauniista etiketeistämme ovat hänen virheettömän estetiikantajunsa tuloksena syntyneitä luomuksia.


Anita on yrityksen rautarouva

Anita
Yrityksemme rautarouva, jolla on tiukasti kaikki langat käsissä. Tämä tyttö pistää tuulemaan ja tekee nettisivujemme koodille asioita, joista me muut emme tajua pätkääkään. Olemme salaa epäilleet, että hän saattaa olla kyborgi. Tekisi mieluiten etätöitä Kuusamon mökkinsä terassilta käsin.


Mirva on tuotannon tasainen puurtajaMirva
Tasainen puurtaja, jonka ääni kantaa pitäjän toisesta päästä varmaan naapurikuntaan asti. Vahvatahtoinen aikaansaaja, jolla ei mene sormi suuhun pienessä yrityksessä vastaan tulevien yllättävienkään työtehtävien edessä. Löytyy useimmiten tuotantotilojen tohinasta.


Otamme avoimia hakemuksia vastaan!

Haluaisitko liittyä iloiseen joukkoomme? Meillä avautuu vapaita työpaikkoja silloin tällöin, joten pistä rohkeasti hakemus tulemaan, jos uskoisit olevasi oikea tyyppi meille!
Suurin tarve kohdistuu marras-joulukuulle, kun osallistumme useille joulumarkkinoille Saksassa, jossa tarvitsemme paljon myyntihenkilökuntaa.
Etsimme Saksan joulumarkkinoille myyjiäSähköposti: lappihunaja(a)lappi-hunaja.fi.
Mainitse viestin otsikossa, millainen työ sinua kiinnostaisi.

Mahdollisia työtehtäviä:

  • Myyjä / tuote-esittelijä Saksaan (marras-joulukuu, työn kesto n. 4-6 vko, edellytys: saksan ja suomen kielen suullinen osaaminen)
  • Mehiläishoitaja Lappi, Rauma (touko-kesäkuu, työn kesto n. 3-6 kk)
  • Tuotantotyöntekijä Lappi, Rauma (elo-syyskuu, työn kesto n. 3-6 kk)

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää