Hunajainen uutiskirje

Tilaa Lappi-Hunajan uutiskirje! Voit voittaa 93 € arvoisen "Lapin lumoissa" hunajapaketin.

Tilaamalla Lappi-Hunajan uutiskirjeen saat muutaman kerran kuussa kiinnostavia uutisia mehiläisten elämästä ja hunajatilanteesta. Lisäksi saat tietoa uutuuksista, erikoistarjouksista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen tilaajalla on mahdollisuus, milloin tahansa pyytää henkilötietojensa poistoa sekä peruuttaa uutiskirje olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Uutiskirjeen voi tilata tämän sivun alalaidasta "Tilaa uutiskirje - voita 93 euron hunajapaketti".
 


Arvonnan säännöt

Arvomme parin kuukauden välein 93 euron arvoisen hunajaisen tuotepaketin kaikkien uusien uutiskirjeluvan sähköpostitse antaneiden kesken.

Arvonnan järjestäjä:

Lappi-Hunaja / Pasiina Oy, Sahamäentie 25, 27230 Lappi, Y-tunnus: 0839070-1, Asiakaspalvelu: puh. +358 (0)44 557 2221 / Email: lappihunaja@lappi-hunaja.fi

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Lappi-Hunajan sähköinen uutiskirje omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseen. Osallistuminen on maksutonta. Arvontaan voivat osallistua yksityishenkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt.

Kampanja-aika:

Parin kuukauden välein

Voittajalle ilmoittaminen ja julkisuus:

Palkinnon arvonta suoritetaan parin kuukauden välein kaikkien uusien uutiskirjeiden tilanneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti järjestäjän toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon toimittamisesta. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimikirjaimet sekä kotikaupunki internet-sivustollaan ja Facebook-sivullaan. Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta. Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Henkilötietojen käsittely:

Arvontaan osallistujilta ja voittajilta kerätään henkilötietoja seuraavasti: kaikkien osallistujien etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite ja voittajien postiosoite. Sähköpostiosoitetta ja nimeä lukuunottamatta muita tietoja ei käytetä muuhun kuin arvonnan suorittamiseen ja voittajalle ilmoittamiseen. Tietoja ei tallenneta pidemmäksi aikaa kuin arvonnan kannalta tarve vaatii, vaan ne hävitetään. Osallistujalla on mahdollisuus milloin tahansa pyytää henkilötietojensa poistoa sekä peruuttaa uutiskirje. 

Palkinto ja palkinnon toimittaminen:

Palkintona on 101 € arvoinen hunajainen tuotepaketti. Tuotteet lähetetään voittajan ilmoittamaan osoitteeseen tai voittajan kanssa sovitaan vaihtoehtoinen tapa toimittaa hänelle palkinto.

Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu:

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen:

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

Oikeustien poissulkeminen:

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu

Sovellettava laki:

Arvonnan toteuttamisessa noudatetaan Suomen lakia.

Lue lisää käyttöehdoista, evästeistä ja tietosuojasta.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää