<-Takaisin ajankohtaisiin
18.11.2017 - Joululahjat markkinoilta ja netistä

lahjapakettiTämän vuoden ensilumi saapui eri puolille Suomea myrskyten ja tuiskuten. Mehiläiset ovat jo talvilevolla kylminä päivinä, mutta me muut tallaajat joudumme uhmaamaan syystuulia ja ahertamaan arjen kiireissä pakkasen nipistellessäkin. Kirpeistä syyssäistä huolimatta olette voineet törmätä herkullisiin hunajiimme lukuisilla markkinoilla syksyn aikana. Osallistumme vielä muutamille markkinoille loppuvuoden aikana, joten vielä on mahdollisuus hankkia hunajaisia joululahjoja.

Jos ette ehdi käydä hakemassa joululahjoja markkinoilta, niin nettikaupastamme www.lappi-hunaja.fi/shop löytyy erinomainen valikoima lahjaideoita. Paketit ehtivät perille jouluksi, kunhan tilaus on tehty ja maksettu viimeistään 18.12.2017.

guumagissasinappiOlemme syksyn mittaan testailleet erilaisia makuja ja kehittäneet uutta tuotetta. Pian tämä uutuus on saatavilla nettikaupasta ja markkinoilta. Tämä erikoisuus yllättää ja ihastuttaa maullaan, ja toimii modernina lisänä notkuvassa joulupöydässä. Kyseessä on makeantulinen uutuussinappi Guuma Gissa. Se sopii erinomaisesti wokkiruokiin, salaatinkastikkeisiin ja marinointiin. Myös makkara hulahtaa hetkessä vatsaan tämän sinapin kanssa.

Olemme jälleen arponeet kolme hunajapaketin voittajaa. Onnittelut Hillevi Vyyryläiselle, Kielo Markkulalle ja Sakari Lahtiselle! Myös sinä voit osallistua 60€ hunajapaketin arvontaan vastaamalla nettisivuilla asiakaskyselyyn. Samaiseen arvontaan osallistuvat myös markkinoilla arvontalapun täyttäneet.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää