<-Takaisin ajankohtaisiin
13.10.2020 - Virkistävä Eukon Lepytys jalkakylpy

Eukon Lepytys jalkakylpyEukon Lepytys on kylmenevään vuodenaikaan sopiva valinta maustetuista hunajistamme. Tämän hunajan upean vahva eukalyptusnootti avaa kertaheitolla tukkoisen nenän ja piristää mieltä. Ihana karkinkorvike eukalyptusfaneille! Kokeile myös lämpimään veteen sekoitettuna tai kotoisana flunssajuomana kuumennetun mustaherukkamehun seassa.

Me kaikki ansaitsemme hieman arjen luksusta, joten tässä reseptimme rentouttavaan hemmotteluhetkeen kotona: virkistävä Eukon Lepytys -jalkakylpy! Nokare tätä hunajaa jalkakylpyveden joukossa hellii väsyneitä jalkoja ja tekee hyvää jalkojen iholle. Lisäksi saat nautiskella aromaattisesta tuoksusta ympärilläsi. Eukon Lepytyksen saakin nyt nettikaupasta 25 % alennuksella, joten ei kun kokeilemaan.

Virkistävä jalkakylpy

Lisää vadilliseen lämmintä vettä 1-2 rkl Eukon Lepytys - hunajaa ja merisuolaa. Liota jalkoja kylvyssä 15-30 min. Pese ja kuivaa jalat ja voitele ne halutessasi lempijalkavoiteellasi.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää