<-Takaisin ajankohtaisiin
21.01.2018 - Kirpeän tammikuisia terveisiä hunajan ystäville

talvinen eukon lepytysTällä hetkellä mehiläisemme oleilevat tyytyväisenä pesän lämmössä, kun hunajanhimoiset karhutkin ovat talviunilla. Mehiläisen elinikä riippuu niiden lentomatkasta, kesällä tämä 800km raja saattaa tulla vastaan jo muutaman päivän aikana, mutta nyt talvella mehiläiset elävät jopa kahdeksan kuukautta. Tällä hetkellä ainoastaan kauniit jääkukat koristavat ikkunoita ja huurteisia oksia, joten mehiläisillä on hyvää aikaa latautua kevään ensimmäisiä lämpimiä auringonsäteitä odotellessa.

Kylmien talvipäivien kunniaksi olemme miettineet teille nettikauppaan tarjouksia, joiden avulla voitte taistella orastavaa flunssaa vastaan. Jääkukka on virkistävä, vodkalla ja propoliksella maustettu hunaja, ja Eukon Lepytys on eukalyptuksella maustettu hunaja, joka on terveellisempi vaihtoehto yskänpastillille. Nappaa nämä viileät erikoisuudet nyt tarjoushintaan nettikaupastamme: Eukon Lepytys 115g 3€, Jääkukka 115g 3€, Jääkukka 275g 7€.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää