<-Takaisin ajankohtaisiin
29.01.2021 - Haluamme kiittää teitä hunajaisesta ystävyydestänne!

Vadelmapusu on ihana herkku kylmänä talvipäivänäVälillä on hyvä uhrata muutama lämmin ajatus ystäville ja läheisille ihmisille elämässä, koska maailmassa ei ole koskaan liikaa rakkautta.

Koska te kaikki hunajafanit olette meille kuin parhaita ystäviämme, tilaamalla 28.1.-12.2.2021 tuotteitamme yli 50 eurolla, saatte tilauksen mukana pienen lahjapurkin Vadelmapusua (arvo 6 euroa) ♥ Lahja lisätään automaattisesti pakettiin pakkausvaiheessa, joten sinun pitää huolehtia vain, että tilauksesi loppusumma ylittää 50 euroa.

Makeita tarjouksia ja hunajaisia lahjaideoita hunajakaupassaVadelmapusu on ihana herkku kylmänä talvipäivänä. Tämä marjaisen makea unelma on vadelmalla maustettu makuhunaja, joka sopii naposteltavaksi vaikkapa suoraan purkista. Se on yksi suosituimpia makuhunajiamme, ja syystä!

Ystävänpäivän kolkutellessa ovella on hyvä muistaa läheisiä ja rakkaimpia, vaikka he olisivatkin jossain kaukana. Ilahduta siis rakastasi pohjoisen harvinaisilla hunajilla! Ostat sitten valmiin lahjapaketin tai valitset itse mieluisimmat hunajat nettikaupastamme, saat lisäksi kaupanpäälle ihana sydänkoristeen, jolla voit ilahduttaa lahjan saajaa.

Makeita tarjouksia ja lahjaideoita, klikkaa tästä kaupoille :-)

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää