<-Takaisin ajankohtaisiin
25.02.2021 - Hunajan käyttö on makoisa ekoteko

Hunajan käyttö on makoisa ekotekoHunajapurkkimme voi näppärästi uusiokäyttääAamiaispöydässä hunajapurkkia kohti kurkotellessaan tulee harvemmin ajatelleeksi, millainen ekoteko hunajan syöminen onkaan. Mehiläistarhaus rikastuttaa alueen luontoa, ja mehiläisten läsnäolo on elinehto monille kasveille.

Tattaripellon laidalla oleva mehiläispesä voi lisätä satoa jopa puolella, ja mustikkametsät notkuvat marjoista pölyttäjien vierailun jälkeen! Kannattaakin siis ylpeänä lusikoida puuron päälle toinenkin hunajalusikallinen, ja luonto kiittää.

Toki hunajan laadulla on väliä - hunaja kun on maailman väärennetyin elintarvike. Meillä Suomessa hunajan laatukriteerit ovat tiukat, ja väärennöksiä ei käytännössä ole havaittu ollenkaan vuosikymmeniin.

Harvinaislaatuiset lajihunajamme ovat meille kunnia-asia, ja seuraamme tarkasti, että mehiläisemme ovat Suomen kauneimmilla luonnonkauniilla alueilla oikeaan aikaan keräämässä eri kukkien mettä ja luomassa siitä upeita, vivahteikkaita hunajalaatuja.

Kuten monet asiakkaamme ovatkin hoksanneet, nautiskelun jälkeen kauniin hunajapurkkimme voi näppärästi uusiokäyttää erimerkiksi yrttien, marjojen tai pienesineiden säilytykseen!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää