<-Takaisin ajankohtaisiin
27.03.2021 - Ihastuta itseäsi hunajaisella pääsiäisbrunssilla!

Hunaja paahtoleivän, sämpylöiden ja kotipullan päällä on ihana herätys aamuun.Viime viikolla ihastelimme juuston ja hunajan makupareja. Nyt haluamme kertoa teille ideoitamme, miten brunssiviisikkomme hunajia voi käyttää monipuolisesti rikastamaan sunnuntain lounaspöytää! Brunssin hunajaviisikko sisältää kolme levittyvän pehmeää luonnonhunajaa, ja niiden kaverina vielä maustetut hunajat Vaniljaviettelys ja Aamun Aurinko ♥ Lisäksi setin mukana tulee näppärä hirvilogolla varustettu, pieni kangaskassi piknikherkuille!

Osta Brunssin hunajaviisikko nyt nettikaupasta ♥
 

Lumous Lapland ♥ Revontulien tanssi ♥ Keskiyön aurinko

Hunaja paahtoleivän, sämpylöiden ja kotipullan päällä on ihana herätys aamuun ja antaa hyvin energiaa päivän koitoksiin. Näiden luonnonhunajien siivittäminä voit matkustaa erilaisiin makumaailmoihin - Revontulien tanssi on miedon hienostunut vadelmankukkahunaja, kun taas energiaa säteilevä Keskiyön aurinko tuo voikukkaniityt keittiöösi. Ja entäs Lumous Lapland? Kuin viileän viettelevä henkäys napapiirin aroilta!

Vaniljaviettelys
Mitäpä olisi brunssi ilman kahvikupillista (tai useampaa)? Ja meidän suurinta herkkuamme tällä rintamalla on ihastuttava Vaniljaviettelys-Latte. Vaniljainen hunaja pehmentää ja makeuttaa kahvia ihanasti ja tekee kahvihetkestä täyttä luksusta.

Vaniljainen hunaja pehmentää ja makeuttaa kahvia ihanasti

Aamun Aurinko
Lettupäivänä unohda vaahterasiirappi ja kaiva esiin Aamun Aurinko - tämä appelsiininen hunaja sopii NIIN hyvin lettujen, vohvelien ja pannukakkujen päälle ♥

Lettupäivänä unohda vaahterasiirappi ja kaiva esiin Aamun Aurinko.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää