<-Takaisin ajankohtaisiin
06.04.2021 - Laatua mehiläispesiltä kotiovelle

Mehiläisemme jo pörräilevät innokkaasti kevään lämmössä.Mehiläisemme jo pörräilevät innokkaasti kevään lämmössä ja mehiläishoitaja kiertää pesillä valmistelemassa alkavaa sesonkia. Vaikka takana on todella kylmä talvi, ovat pesämme selvinneet erinomaisesti - joten toistaiseksi näyttää hyvältä ensi kesän hunajasadon kannalta.

Laatuajattelu on yrityksemme toiminnan kulmakivi, ja meille on kunnia-asia, että hunajan matka mehiläispesästä asiakkaille on mahdollisimman toimiva. On lähellä sydäntämme, että herkullisen makuelämyksen lisäksi ostaminen meiltä on teille mukava kokemus :-)

Olemme uudistaneet pakkauskäytäntöjämme niin, että hunajapurkit köllöttelevät turvallisesti tukevien ristikoiden sisällä.Olemme uudistaneet pakkauskäytäntöjämme niin, että hunajapurkit köllöttelevät turvallisesti tukevien ristikoiden sisällä. Kukapa haluaisi avata tahmaisen laatikon! Yli 60 € tilauksiin saa ilmaiset postikulut lähipostiin ja pakettiautomaattiin ♥ Ja mikäli haluat, paketin kätevästi kotiovelle, onnistuu sekin! Valitse vain kassalla toimitustavaksi Posti Kotipaketti!

Meille asiakaspalaute on tärkeää ja olisikin mukavaa, jos voisitte kommentoida ja jakaa kokemuksianne sosiaalisessa mediassa. Myös nettikaupassamme voi käydä jättämässä tuotearvosteluja kunkin tuotteen kohdalle!

Lisäksi sivuiltamme löytyy asiakaskysely, jossa voitte kertoa vaikkapa ehdotuksia siitä, mitä kaikkea voisimme lisätä tuotevalikoimaamme.

LAPPI-HUNAJAN ASIAKASKYSELY

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää