<-Takaisin ajankohtaisiin
06.05.2021 - Kahvihetki luonnossa on äitienpäivän kohokohta

Luonnonhelmassa kahvi maistuu paremmalle.Äitienpäivänä juhlistamme elämämme tärkeimpiä ihmisiä eli äitejä ja isoäitejä, sukujemme keskiössä sydämellisesti hallitsevia matriarkkoja. Meillä Suomessa äitienpäivänä on usein tapana kantaa äidille aamiainen sänkyyn ja myöhemmin päivällä kahvitella - kahvihetkellä on tärkeä osa kaikissa suomalaisen elämän tärkeissä virstanpylväissä. Luonnonhelmassa kahvi maistuu toki vielä paremmalle!

Kahvihunajamme Kahvinkukka on erityisesti kahvin makeutukseen sopiva herkku.Kahvihunajamme Kahvinkukka on erityisesti kahvin makeutukseen sopiva herkku. Monet laittavat tottumuksesta kahviin sokeria, vaikka hunaja antaisi herkullista makeutta pienemmällä määrällä. Kokeilepa seuraavalla kerralla kahvia juodessasi! Myös lusikallinen tätä mokkakarkin makuista hunajaa kahvikupin kaverina toimii vaikkapa pullankorvikkeena.

Kahvinkukka-hunaja nyt tarjouksessa!

 

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää