<-Takaisin ajankohtaisiin
08.06.2021 - Vastaa hunajaiseen mielipidekyselyymme!

Mielipiteenne on meille tärkeä.Miten olisi -15% alennuskoodi nettikauppaamme, ja mahdollisuus voittaa upea ”Lapin lumoissa”-hunajapakettimme?

Mielipiteenne on meille tärkeä ja haluamme aina kehittää toimintaamme asiakkaiden toiveiden suuntaisesti. Siksi olisikin hienoa kuulla, mitä tuotteita haluaisit nähdä valikoimassamme ja miten nettikauppamme toimintaa voisi mielestänne parantaa. Kyselyyn vastaaminen kestää vain joitakin minuutteja ja vastaukset käsitellään täysin anonyymisti.

Sanaisen arkkunsa aukaisu kannattaa: kaikki vastanneet saavat kyselyn lopussa -15% alennuskoodin nettikauppaamme. Muista kopioida koodi talteen, emme lähetä sitä erikseen sähköpostilla. Ne, jotka kyselyn lopussa syöttävät yhteystietonsa (nimi ja sähköpostiosoite) osallistuvat lisäksi ”Lapin lumoissa”-hunajapaketin arvontaan (arvo 101€)! Yhteystietojanne käytetään ainoastaan arvontaan, ja niitä ei yhdistetä annettuihin vastauksiin.

Kyselyn linkki: https://www.lappi-hunaja.fi/mielipidekysely/

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää