<-Takaisin ajankohtaisiin
18.06.2021 - Muista hunajasinappimme kesän grillikauteen!

Kukkaloistoa ja loistavia hunajiaKesä on tullut! Nyt luonnossa kävellessä voi nähdä, kuinka mehiläiset lennähtelevät verkkaisesti kukasta kukkaan yöaikaankin. Tänä aikana luonto suorastaan räjähtää kaikkeen loistoonsa, ja mehiläisten keräämä nektari sisältää pienen siivun yöttömän yön aurinkoa. Kohta vietettävä juhannushan on valon ja keskikesän juhla, joten keskikesän karkeloiden kunniaksi suosittelemme iki-ihanaa Kesähunajaamme :-)
Nappaa siis ostoskoriisi tämä pehmeän kukkaisa herkku!

Auringossa paistatellessa ja kesästä nauttiessa tulee helposti myös nälkä, ja katse kääntyy helposti kohti puutarhan terassilla kutsuvasti huhuilevaa grilliä. Hunajainen marinadi on mahtava kumppani kaikenlaisille vihannesvartaille, kanalle, kalalle ja lihalle! Herkut voi laittaa maustumaan siksi aikaa, kun on ruskistamassa nahkaansa auringossa tai narraamassa kaloja lähilammikolla. Kesän paras yleismarinadimme pohja sisältää öljyä, hunajaa, sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Lisäksi joukkoon voi nakata maun mukaan lempiyrttejään ja valkosipulia. Aasialaista tunnelmaa saa lisäämällä soijakastiketta ja chiliä – kana ja possu taas nauttivat kovasti sinappihunnusta. Hunajaiset sinappimme ovat muutenkin upea lisä erilaisten makkaroiden ja grillattujen ruokien kaveriksi

Hunajaiset sinappimme ovat muutenkin upea lisä erilaisten makkaroiden ja grillattujen ruokien kaveriksi, joko kastikkeena tai mausteena. Sinappivalikoimastamme voit löytää esimerkiksi makean valkosipulisinapin, marjaisan puolukkasinapin ja rouhean liekkisen chilisinapin: katso tästä kaikki sinappiherkkumme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää