<-Takaisin ajankohtaisiin
29.06.2021 - Hunaja tekee hyvää sisäisesti ja ulkoisesti!

HunajadrinkkiKesäpäivät ovat olleet nyt tuskaisenkin lämpimiä täällä pohjoisessakin, joten tässäpä teille paahteisen iltapäivän virkistykseksi mainio drinkki-idea! Hunajaksi drinkin sekaan sopivat juoksevat hunajamme, kuten Korpihunaja, Yöttömän yön taika tai Syysillan ruska ♥

Hunajainen cosmopolitan

1 limeviipale
1tl hunajaa
45ml vodkaa
45ml karpalo- tai puolukkamehua
Jäitä
Koristeeksi: Tuoreita marjojaHunajainen kasvohoito

Purista limeviipaleesta mehua shakeriin, lisää muut juoman ainekset ja täytä sitten shaker jäillä. Ravistele 15–20 sekuntia, avaa shaker ja siivilöi juoma lasiin. Lisää koristeeksi tuoreita marjoja ja limeviipale.

Herkullisuutensa lisäksi hunaja tekee hyvää myös ulkoisesti: sitä on muinoin käytetty jopa palovammojen hoitoon, ja se hellii ja rauhoittaa myös auringon jälkeen punaisena hehkuvaa ihoa. Vaikka et olisikaan palanut auringossa, ota talteen vinkkimme itsesi hemmotteluun!

Kuoriva kaura-hunaja-kasvonaamio
Sekoita 1rkl kaurahiutaleita ja 2rkl hunajaa tahnaksi ja levitä pyörivin liikkein kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese pois lämpimällä vedellä.

Hunajahoito hiuksille
Hiero pari ruokalusikallista hunajaa kosteisiin hiuksiin. Laita hiusten suojaksi suihkumyssy tai muovipussi. Anna vaikuttaa puolesta tunnista kahteen tuntiin. Pese hiukset normaalisti. Huomaa: hunajalla voi olla hiuksia kevyesti vaalentavia ominaisuuksia.
 

 

Follow us on:

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajapaketin (arvo 101 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää