<-Takaisin ajankohtaisiin
15.07.2021 - Tule markkinoille moikkaamaan meitä - kesän kukkaloisto tarjoaa nyt parastaan!

Meidän Keskiyön aurinko-hunajamme on saanut nimensä alkuperäkukkansa aurinkomaisesta olemuksestaSaamme pohjoisen horsmamerestä lähes kristallinkirkasta ja herkän vaniljaista Horsma Lapland-hunajaaKukkaniityt ja pihat ovat olleet kuin pienten aurinkojen muodostama tilkkutäkki – tähän on toki ollut syynä runsaana kukkiva voikukka. Voikukista kerätty hunaja on pehmeästi levittyvää ja maultaan aromaattisen kukkaista. Meidän Keskiyön aurinko-hunajamme on saanut nimensä alkuperäkukkansa aurinkomaisesta olemuksesta ja keskikesän valoisista öistä.

Mehiläishoitajillamme ovat olleet kiireiset ajat käsillä, kun kuumina kesäpäivinä mehiläispesän paino nousee vinhaa vauhtia, ja hunajatulva vaatii nopeaa reagointia. Kuten olette varmasti huomanneet, Suomessa on nyt nautiskeltu ennätyslämpimistä säistä. Pohjoista luontoa ihastellessamme löysimme myös uuden paikan mehiläispesillemme kuvankauniilta Keminmaalta. Pesät sijoitettiin keskelle upeinta horsman kukkaloistoa, ja odotamme, että saamme pesistä pian lähes kristallinkirkasta ja herkän vaniljaista Horsma Lapland-hunajaa.

Tätä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa: pääsemme näillä näkymin vihdoin viimein aloittamaan kesän markkinakiertueemme! Kurkkaa markkinakalenteristamme, missä iloinen myyjämme on milloinkin menossa. Viime hetken muutokset ovat valitettavasti aina mahdollisia, joten kalenteri päivittyy sitä mukaa. Olemme kuitenkin toiveikkaita, että saamme esitellä teille hunajiamme monessa upeassa paikassa kesän ja syksyn mittaan!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää