<-Takaisin ajankohtaisiin
03.08.2021 - Jääkukka tuo tanssivat lumihiutaleet kesän keskelle

Jääkukan raikkaan juhlallinen maku virkistää mieltä ja saa ajattelemaan pakkasen pauketta ja lumisia vaaramaisemia.Propolis on mehiläisten puiden hartsista kehittämää ainettaLuonnon upealla monimuotoisuudella on hieman epämiellyttävämpiäkin lieveilmiöitä – vaikka hyttyset ja muut ötökät ovat linnuille oivaa ravintoa, niiden aiheuttamat kutisevat paukamat ovat kesällä melkoinen kiusankappale. Propolis on mehiläisten puiden hartsista kehittämää ainetta, jolla ne desinfioivat mehiläispesän ja suojelevat sitä viruksilta ja bakteereilta. Meillä propolista saa uutteena, jota voi käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti - sitä voi vaikkapa sipaista erilaisten öttimönkiäisten puremiin.

Suomessa on ollut monin paikoin tukahduttavan kuuma sää viimeisen kuukauden ajan. Avuksi rientää Jääkukka: tämä lumihiutaleiden vapauttavasta viileydestä muistuttava hunajaherkku sisältää pohjoiseen sielunmaisemaan sopivasti vodkaa ja propolista. Sen raikkaan juhlallinen maku virkistää mieltä ja saa ajattelemaan pakkasen pauketta ja lumisia vaaramaisemia.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää