<-Takaisin ajankohtaisiin
03.11.2021 - Hunajakaramellit ovat saapuneet ♥

Hunajan voi yhdistää moneen eri tuotteeseen.Viimeiset 1,5 vuotta ovat olleet meille haastavat kuten monella muullakin yrityksellä. Koska tapahtuma- ja markkinamyynti on ollut pääasiallisesti jäissä, olemme käyttäneet aikaa verkkokaupan ja tuotepalettimme kehitykseen. Suomessa on paljon erilaisia laadukkaita elintarvikkeita, joita haluamme tuoda asiakkaidemme saataville. Hunajan voi yhdistää moneen eri tuotteeseen, ja nyt on aika esitellä uusin innovaatiomme, jonka olemme toteuttaneet yhdessä toisen pienen suomalaisen yrityksen kanssa.

Olemme saaneet valikoimaamme omien mehiläispesiemme laatuhunajalla ja muilla jännittävillä mauilla maustettuja karamelleja. Hunajaiset karamellimme ovat ihana vieminen sydänystävälle tai upea naposteltava syksyn leffailtoihin! Nämä hunajalla makeutetut karamellit on tehty käsityönä. Hunajakaramellit ovat saaneet nimensä Suomen talvisen luonnon ilmiöistä. Anna näiden upeiden makujen hurmata sinut:

Hunajaiset karamellimme ovat ihana vieminen sydänystävälle tai upea naposteltava syksyn leffailtoihin!Kuura
VADELMA-HUNAJAKARAMELLI
Kuura on syntynyt vadelman ja hunajan lumoavasta liitosta. Tämä suloinen karamelliherkku hellii herkuttelijan makunystyröitä.

Härmä
SALMIAKKI-HUNAJAKARAMELLI
Makeansuolainen hunajakaramelli Härmä hurmaa salmiakkisella tulisuudellaan. Salmiakkifanin unelmien täyttymys.

Tuisku
MUSTIKKA-HUNAJAKARAMELLI
Aidolla mustikalla maustettu hunajainen Tuisku valloittaa sinut pehmeänmakealla maullaan. Maku suoraan metsästä.

Kaikki karamellit löydät nyt verkkokaupastamme 6 € / purkki.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää