<-Takaisin ajankohtaisiin
02.02.2022 - Hunajaa suurkuluttajille ämpäreissä

Hunajaämpärit ovat oiva valinta hunajan suurkuluttajalle!Me täällä Suomessa olemme kummallista kansaa. Osa meistä ei syö lainkaan hunajaa, kun taas muutamat meistä syövät hunajaa joka kuu tuplasti sen mitä keskiverto suomalainen vuodessa! Olemme myös hulluina ämpäreihin, joten selkeästi suosituimmat tuotteemme ovatkin Korpihunaja 1,3 kg, Kesähunaja 1,3 kg, Syysillan ruska 1,3 kg, Revontuli Finland 1,3 kg ja Lumous Finland 1,3 kg!

Jos Nalle Puhin persous hunajalle jää kakkoseksi, kannattaa ostaa 1,3kg hunajaämpäri!Jos siis Nalle Puhin persous hunajalle jää kakkoseksi hunajanhimollesi, ovat 1,3 kg hunajaämpärit oikea valinta sinulle! Tällä hunajamäärällä voit hyvillä mielin ottaa aamupalalla toisen tai kolmannenkin lusikallisen näitä Suomen luonnon herkkuja! Nämä purkit ovat juuri sopivan kokoisia, mikäli olet intohimoinen leipuri, teen suurkuluttaja tai ruoanlaittaja.

Ihan ensimmäinen ämpäriin pakattu hunajamme on ollut Kesähunaja, mutta Korpihunaja on asiakkaidemme ikisuosikki: sen maussa on monitahoista aromikkuutta, jossa hedelmien ja kukkien huumaavat aromit paistattelevat kesäisissä auringonsäteissä. Hunaja on kauniin kullanväristä ja pysyy luontaisesti pitkään juoksevana.

Mehiläishoitaja Pasi Seikkulan ylpeyden aihe on Korpihunaja.Myös mehiläishoitaja Pasi Seikkulan ylpeyden aihe on Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Suomessa tuotettu Korpihunaja! Pasille mehiläistarhauksen salaisuudet opetti isä Into, joka aloitti mehiläistarhauksen jo vuonna 1945!

"Pienenä poikana katselin, kuinka isäni hoiti asiantuntevasti pistäviä, lentäviä mehiläisiä. Ne olivat minusta jännittäviä, mutta samalla erittäin kiinnostavia otuksia. Kesällä 1979, kun täytin 12-vuotta, sain isältäni lahjaksi viisi ikiomaa mehiläispesää." 🐝

Tutustu ja tilaa hunajaämpäreitä verkkokaupastamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää