<-Takaisin ajankohtaisiin
22.02.2022 - Artesaanihillot omalla hunajallamme nyt verkkokaupasta

Käsityönä valmistetut hunajahillot nyt saatavilla verkkokaupastaOlemme täällä hunajatoimistolla kaipailleet ruokapöytiimme laadukkaita, lisäaineettomia ja hunajalla makeutettua hilloa, mutta eipä sellaisia ole löytynyt! Niinpä tartuimme tuumasta toimeen! Mehiläishoitajan äidin vanha resepti kaivettiin kaapin kätköistä, ja pitkän kehitysvaiheen, ja erilaisten makuvariaatioiden testauksen jälkeen, ovat vihdoin upeat hunajahillomme saatavilla myös teille asiakkaille. Hillomme on valmistettu käsityönä ja ne on makeutettu omalla laatuhunajallamme.

Hillot on tehty pientuotantona rakkaudella ja olemme käyttäneet niihin vain kotimaisia marjoja.Hillot on tehty pientuotantona rakkaudella ja olemme käyttäneet niihin vain kotimaisia marjoja. Näissä hilloissa voitkin maistaa suomalaisen luonnon aidot maut, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä, ei sokeria eikä lisäaineita.

🔸 Vadelma-hunajahillo 230g
🔸 Mansikka-hunajahillo 230g
🔸 Mustaherukka-hunajahillo 230g
🔸 Puolukka-hunajahillo 230g
🔸 Mustikka-hunajahillo 230g

Tutustu hilloihin ja tilaa jo tänään!
Saatavilla rajoitettu määrä, sillä valmistamme hillot pienissä erissä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää