<-Takaisin ajankohtaisiin
02.04.2022 - Mikä taivaallinen aisapari: hunaja ja leipä

Sipaisu hunajaa leivälle on hyvä vaihtoehto makeille leivonnaisille.Lämmin ruisleipä, rapea paahtoleipä vai vastapaistettu rustiikkinen siemenleipä? Oli leipä sitten mikä tahansa niin päällä kerros voita ja hunajaa on herkuista suurin. Sipaisu hunajaa leivälle on hyvä vaihtoehto makeille leivonnaisille. Jos haluat makuvaihtelua, kannattaa kokeilla erilaisia maustettuja hunajia.

Suosittelemme myös kokeilemaan tuoreiden sämpylöiden voitelua hunaja-maitoseoksella. Lämpimään maitoon hunaja sulaa hetkessä. Hunaja ja leipä ovat hemmottelua parhaimmillaan!

Meiltä löydät brunssiin sopivan hunajapaketin.Pääsiäinen on jo ovella! Haluaisitko yllättää läheisesi pääsiäisbrunssilla? Meiltä löydät brunssiin sopivan hunajapaketin, jossa on valikoima erityisen hyvin leivän päälle sopivia, pehmeitä hunajia. Pakettiin kuuluu kolme erilaista luonnonhunajaa: Revontulien tanssi, Lumous Lapland ja Keskiyön aurinko, sekä lisäksi makumaailmaa täydentämässä appelsiininen Aamun Aurinko ja Vaniljaviettelys.

Brunssin hunajaviisikko (5 x 115g) löytyy verkkokaupastamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää