<-Takaisin ajankohtaisiin
09.05.2022 - Kesätöitä tarjolla mehiläistarhoilla

Vor einer Woche hat Matias, ein Landwirtschaftsstudent aus Mustiala, ein Imkerpraktikum bei uns begonnen.Kevät on tullut kovin hitaasti, mutta työt mehiläispesillä ovat alkaneet. Viikko sitten Matias, agrologiopiskelija Mustialasta, aloitti mehiläistarhoilla työharjoittelun.

Maanantaina aloitimme tutustumisen mehiläistarhauksen saloihin ja tiistaina teimme hänen kodin läheisyyteen nimikkotarhan jossa hän pääsee toteuttamaan harjoittelussa opittuja taitoja käytännössä.

Matias on hyvin innoissaan siitä, miten antoisia ensimmäiset päivät ovat olleet luonnon helmassa mehiläisten kanssa: äänimaailma, tuoksut ja tapamme kohdella mehiläisiä kavereina. Tervetuloa hunajatiimiin!


KESÄTÖITÄ TARJOLLA
Haluaisitko sinä liittyä Matiaksen tavoin kylän makeimpaan tiimiin? Kiinnostaisiko sinua ulkoilmatyö? Etsitkö kesäksi töitä? Oletko täsmällinen ja valmis oppimaan uutta? Etsimme mehiläistarhoille työntekijää, jonka tehtäviin kuuluvat mehiläistenhoito, hunajan kerääminen pesiltä sekä avustavat tehtävät mm. mehiläispesien huolto ja korjaus. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti luonnon helmassa suojahaalareita käyttäen.
➡️ Aiempaa kokemusta / tietoa mehiläisten hoidosta ei vaadita, vaan työhön perehdytetään paikan päällä. Työ ei sovellu mehiläisallergikolle.

Lisätietoja liittyen työhön ja hakuohjeet löydät Työmarkkinatorilta!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää