<-Takaisin ajankohtaisiin
24.06.2022 - Keskikesän juhlan kunniaksi avasimme hunajareseptisivun

Kaikki hunajareseptimme löytyvät nyt verkkosivuiltammeMonet ovat meiltä kyselleet reseptejä hunajan käyttöön, joten päätimme tarttua tuumasta toiveen ja avata oman sivun erilaisille resepteille.

Hunajaa voi käyttää monenlaisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Se on loistava lisä myös juomiin, jälkiruokiin sekä aamupalalle. Hunajalla voi korvata lähes kokonaan sokerin käytön. Vaihtelua resepteihin saa kokeilemalla erilaisia luonnonhunajia ja maustettuja hunajia, joten samaa reseptiä voi kokeilla useamman kerran.

Jaamme reseptejä myös Facebookissa ja Instagramissa, joten muista käydä kurkkaamassa ja laittaa Lappi-Hunajan sometilit seurantaan!

Kaikki hunajareseptit löytyvät täältä!

Juhannuksena on hyvää aikaa rauhassa herkutella. Monella meistä onkin tapana pyöräyttää kakku juhannusjuhlaan. Niin myös meillä täällä Lappi-Hunajalla! Taioimme ihanan, raikkaan ja nopean raparperikakun, jonka höystimme tuttuun tapaan hunajalla. Käyhän siis kurkistamassa raparperikakun resepti nettisivuiltamme!

Tähän aikaan vuodesta monet meistä ihastelevat valtavaksi kasvavia raparpereja, eikä mieleen aina tule mitä kaikkea ihanaa niistä voisi leipoa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää