<-Takaisin ajankohtaisiin
30.06.2022 - Mehiläispesillä on riittänyt kiireitä, kiitos helteiden!

Mehiläiset rakastavat lämpöä ja ne ovatkin innostuneet keräämään hunajaa ennätysmääriä.Tällä hetkellä lämpömittarin lukemat pyörivät 30 asteen molemmin puolin ja muutamia ukkoskuuroja lukuun ottamatta on aurinko porottanut lähes kirkkaalta taivaalta.

Kotitekoiset limonadimme ja cocktailimme ovat täydellisiä tässä säässä!

Inspiroidu reseptisivultamme seuraavaa grilli- tai brunssijuhlaa varten ja kokeile herkullisia viilentäviä juomia. Näin kesä maistuu vielä paremmalta!

Kaikki hunajareseptit löytyvät täältä!

Me ihmiset pidämme itsemme jäähdytettynä limonadien, jäätelöjen ja monien tuulettimien avulla, mutta ahkerat apulaisemme ovat iloisia helteestä, eikä se haittaa työntekoa - päin vastoin!

Mehiläiset rakastavat lämpöä ja ne ovatkin innostuneet keräämään hunajaa ennätysmääriä viimeisen reilun viikon aikana. Ei mene enää pitkään niin pääsemme linkoamaan kesän ensisatoa!

Koska hunajaa on tulvinut pesiin, on niiden korkeus myös kasvanut vauhdilla. Mehiläishoitajamme ovatkin käyneet lisäämässä laatikkoja, jotta tila ei loppuisi.

 

 

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää