<-Takaisin ajankohtaisiin
27.07.2022 - Sattumaa vai kohtaloa? Mandy Suomessa

Hieman epätavallinen tarina elämästä Suomessa

Jo kymmenen vuotta sitten kävin ensimmäisen kerran hunajaostoksilla Rauman Lapissa.Kymmenen vuotta sitten asuin vielä Saksassa. Lappi-Hunaja oli minulle tuttu Saksan joulumarkkinoilta ja jo silloin otin ensimmäisen kerran sähköpostitse yhteyttä myyjän työhön liittyen.

Vuonna 2013 tein ensimmäisen ulkomaanmatkani yksin Suomeen. Olin kuunnellut jo vuosia suomalaista musiikkia, joten maa kiinnosti minua. Vuokrasin mökin ja auton, jotta pääsin tutustumaan mökkielämään sekä kiertelemään suomalaista maaseutua, ja pitihän sitä käydä myös hunajaostoksilla Rauman Lapissa 😄.Nyt asun Suomessa ja olen osa hunajatiimiä.

Kuka olisi uskonut, että kymmenen vuotta myöhemmin asun Raumalla, ja olen nyt osa hunajatiimiä. Joskus elämä vie eteenpäin hassuja polkuja.

Vaniljaviettelyksen lisäksi pidän kaikista eniten Horsma Lapland hunajasta. Voin syödä sitä pitkin päivää suoraan purkista lusikoiden. Aluksi käytin horsmaa pääasiallisesti kahvin makeuttajana, leivonnassa ja ruoanlaitossa. Antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi käytän sitä nykyään myös kauneudenhoidossa (lisäämällä kasvonaamioiden joukkoon). Joskus laitan horsmahunajaa myös suoraan kasvoille sellaisenaan.

Kätevää sekä Horsma Lapland että Vaniljaviettelys ovat nyt tarjouksessa verkkokaupassamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää