company logo /

AJANKOHTAISTA

<- Takaisin ajankohtaisiin
05.09.2019 - Myyjä / tuote-esittelijä Saksan joulumarkkinoille, n. 20 paikkaa


markkinamokkiYrityksemme on saavuttanut laajaa kiinnostusta Saksassa Arktischer-Honig Finnland nimellä. Brandin kehittäminen Saksan markkinoille jatkuu edelleen ja yrityksemme tunnettuus on yhä kasvussa. Joulusesonkina meillä on laaja näkyvyys perinteikkäillä saksalaisilla joulumarkkinoilla, joilla kävijämäärät nousevat miljooniin. Myyntipisteemme ovat tyylikkäitä hirsimökkejä, jotka sijoittuvat suosituimmille joulumarkkinoille eri puolille Saksaa noin kuukauden mittaiselle ajanjaksolle marras-joulukuussa. 

Etsimme nyt joukkoomme nuorekkaita, aktiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja työtä pelkäämättömiä saksankielentaitoisia tuote-esittelijöitä. Työhön kuuluu laadukkaiden ja monipuolisten hunajatuotteidemme esittely, myynti sekä esillepano. Aiempi työ- tai opiskelukokemus ulkomailla katsotaan eduksi, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei edellytetä. Työhön koulutetaan Suomessa ja Saksassa ennen myyntipisteen avaamista. Tärkeimmät valintakriteerit ovat oikea asenne ja saksan kielen taito.

Tulevana jouluna meillä on n. 30 myyntipistettä eri kaupungeissa ympäri Saksaa (mm. Rostock, Hannover, Goslar, Köln, Mannheim, Zwickau, Dresden ja Stuttgart). Markkinat aukeavat pääasiallisesti 25.-29.11, ja jatkuvat 22./23.12. asti. Muutama myyntipiste on avoinna joulun jälkeenkin, jolloin myyjän tulee olla valmis jäämään Saksaan jouluksi.

Työpäivät ovat keskimäärin 8-10-tuntisia n. 5-6 päivänä viikossa riippuen markkinapaikasta ja sen aukioloajoista. Takuupalkka on vähintään 1800 euroa, mutta hyviinkin lisätienesteihin on mahdollisuus provision kautta. Työnantaja kustantaa ja järjestää lisäksi majoituksen Saksassa sekä maksaa matkat Suomesta Saksaan ja takaisin. 

Hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse lappihunaja@lappi-hunaja.fi. Viite: Hakemus myyjä / tuote-esittelijä Saksa
Haastattelut järjestetään syys-lokakuussa yrityksen toimistolla (Sahamäentie 25, 27230 Lappi).

Follow us on:

Tilaa Lappi-Hunajan uutiskirje

Voit voittaa 60 euron arvoisen hunajaisen tuotepaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lisätietoja täältä ->