<-Takaisin ajankohtaisiin
19.09.2022 - Myyjä / tuote-esittelijä Saksan joulumarkkinoille, n. 10 paikkaa

markkinamokkiYrityksemme on saavuttanut laajaa kiinnostusta Saksassa Arktischer-Honig Finnland nimellä. Brandin kehittäminen Saksan markkinoille jatkuu edelleen ja yrityksemme tunnettuus on yhä kasvussa. Joulusesonkina meillä on laaja näkyvyys perinteikkäillä saksalaisilla joulumarkkinoilla, joilla kävijämäärät nousevat miljooniin. Myyntipisteemme ovat tyylikkäitä hirsimökkejä, jotka sijoittuvat suosituimmille joulumarkkinoille eri puolille Saksaa noin kuukauden mittaiselle ajanjaksolle marras-joulukuussa. 

Etsimme nyt joukkoomme nuorekkaita, aktiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja työtä pelkäämättömiä saksankielentaitoisia tuote-esittelijöitä. Työhön kuuluu laadukkaiden ja monipuolisten hunajatuotteidemme esittely, myynti sekä esillepano. Aiempi työ- tai opiskelukokemus ulkomailla katsotaan eduksi, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei edellytetä. Työhön koulutetaan Suomessa ja Saksassa ennen myyntipisteen avaamista. Tärkeimmät valintakriteerit ovat oikea asenne ja saksan kielen taito.

Tulevana jouluna meillä on n. 15 myyntipistettä eri kaupungeissa ympäri Saksaa. Markkinat aukeavat pääasiallisesti 21.11. alkavalla viikolla, ja jatkuvat 22./23.12. asti. Muutama myyntipiste on avoinna joulun jälkeenkin, jolloin myyjän tulee olla valmis jäämään Saksaan jouluksi.

Työpäivät ovat keskimäärin 8-10-tuntisia n. 5-6 päivänä viikossa riippuen markkinapaikasta ja sen aukioloajoista. Maksamme takuupalkan, mutta hyviinkin lisätienesteihin on mahdollisuus provision kautta. Työnantaja kustantaa ja järjestää lisäksi majoituksen Saksassa sekä maksaa matkat Suomesta Saksaan ja takaisin. 

Hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse: lappihunaja@lappi-hunaja.fi.
Viite: Hakemus myyjä / tuote-esittelijä Saksa
Mahdolliset haastattelut järjestetään lokakuussa yrityksen toimistolla (Sahamäentie 25, 27230 Lappi).

Löydät virallisen työpaikkailmotuksen myös Työmarkkinatorilta!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää