<-Takaisin ajankohtaisiin
21.08.2023 - Etsimme myyjiä / tuote-esittelijöitä Saksan joulumarkkinoille

Etsimme myyjiä / tuote-esittelijöitä Saksan joulumarkkinoilleYrityksemme on toiminut joulusesonkina Arktischer-Honig Finnland nimellä jo 20 vuoden ajan Saksassa, missä meillä on laaja näkyvyys perinteikkäillä joulumarkkinoilla. Mukaamme matkaan lähtee vuodesta toiseen useita aiempien vuosien myyjiä, mutta etsimme joka vuosi joukkoomme myös uusia, Saksasta kiinnostuneita, innokkaita myyjäehdokkaita. Myyntipisteemme ovat tyylikkäitä puumökkejä, jotka sijoittuvat suosituimmille joulumarkkinoille noin kuukauden mittaiselle ajanjaksolle marras-joulukuussa.

Oletko ulospäinsuuntautunut, itsenäiseen työhön kykenevä ja työtä pelkäämätön saksankielentaitoinen? Työnkuvaasi kuuluisi laadukkaiden ja monipuolisten hunajatuotteidemme esittely, myynti sekä esillepano. Aiempi työ- tai opiskelukokemus ulkomailla katsotaan eduksi, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei edellytetä. Työhön koulutetaan Suomessa ja Saksassa ennen myyntipisteen avaamista. Tärkeimmät valintakriteerit ovat oikea asenne ja saksan kielen taito.

Tulevana jouluna meillä on n. 18 myyntipistettä eri kaupungeissa ympäri Saksaa. Suurin osa markkinoista aukeaa 27.11. alkavalla viikolla. Markkinat kestävät pääasiallisesti 23.12. asti, mutta muutama myyntipiste on avoinna joulun jälkeenkin, jolloin myyjän tulee olla valmis jäämään Saksaan jouluksi.

Työpäivät ovat keskimäärin 8-10-tuntisia n. 5 päivänä viikossa riippuen markkinapaikasta ja sen aukioloajoista. Maksamme takuupalkan, mutta hyviinkin lisätienesteihin on mahdollisuus provision kautta. Työnantaja kustantaa ja järjestää lisäksi majoituksen Saksassa sekä maksaa matkat Suomesta Saksaan ja takaisin.

Hakemukset otetaan vastaan sähköpostitse: lappihunaja@lappi-hunaja.fi.
Viite: Hakemus myyjä / tuote-esittelijä Saksa

Haastattelut järjestetään syys-lokakuussa videoneuvotteluna. Hakuaika päättyy 15.10., mutta hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman nopeasti, sillä täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Löydät virallisen työpaikkailmotuksen myös Työmarkkinatorilta!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää