<-Takaisin ajankohtaisiin
10.10.2018 - Kotimaanmatkailua hunajan myyntihommissa

markkinamyynti

Nimeni on Hanna-Riikka ja olen ollut Lappi-Hunajalla töissä Saksan joulumarkkinoilla neljänä vuotena. Tällä hetkellä opiskelen Itävallassa ja maailmalla on tullut reissattua paljon. Minua on jopa harmittanut, kuinka vähälle kotimaan matkustaminen on jäänyt. Tänä kesänä tähän tuli vihdoin muutos, sillä pääsin kiertämään Suomea hunajan myyntihommissa Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Kahdeksan kaupungin turnee alkoi heinäkuun lopulla kotikaupungistani Raumalta, josta on vain 20km Lappi-Hunajan tukikohtaan Lappiin. Sen jälkeen matka jatkui Hyvinkäälle, Joensuuhun, Kuopioon, Ouluun, Tornioon, Rovaniemelle ja lopuksi 10 päivän mittaisille markkinoille Helsinkiin.

Markkinoiden ja uusien kaupunkien lisäksi kävin mm. Kolin kansallispuistossa, Kukkolankoskella Torniojoen rannalla sekä Pyhä-Luoston kansallispuistossa. Koko reissun kohokohta oli, kun tapasin Joulupukin napapiirillä. Joulupukki osoittautui hunajafaniksi ja kaikista eniten häntä kiinnosti konjakilla höystetty Uuden Ukon Kesytys. Myös muut maut olivat pukin mieleen kuten kauniin punertava Syysillan ruska ja raikas Mintuntippa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää