Uuden hunajan linkous on alkanut! Mehiläishoitaja poistaa sadonkorjuuaikaan hunajakennot pesästä linkousta varten. Ennen linkoamista kennojen vahakansi kuoritaan, jotta hunaja saadaan kehistä pois. Lingon pyöriessä keskipakovoima irrottaa hunajan kennoista. Kun hunaja on saatu lingottua, kehät menevät takaisin mehiläispesille uusiokäyttöön.
Viikon odottelun jälkeen osa hunajista siirretään kylmiöön ja jäähdytetään noin +5 asteeseen, mikä kiihdyttää hunajan kiteytymistä. Kylmiössä tapahtuva kiteytyminen saa aikaan hyvin pienikiteisen hunajan, joka kuluttajasta tuntuu pehmeältä ja levitteenomaiselta. Hunajalaadut, jotka eivät luontaisesti kiteydy nopeasti, pakataan purkkeihin nestemäisessä muodossa kuten Korpihunaja ja Mustikka Lapland.
Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.