Takaisin ajankohtaisiin

13.01.2025 - Miksi korvata sokeri hunajalla

Miksi korvata sokeri hunajalla1. Vähemmän kaloreita
♥ Hunajaa voi käyttää maltillisemmin makeutuksessa ja hunaja aistitaan 1,3 kertaa makeammaksi kuin valkoinen sokeri. Makeuttamalla hunajalla voit tiputtaa kalorimäärän jopa 40% pienemmäksi.

2. Hellävaraisempi verensokerille
♥ Hunajan glykeeminen indeksi on hieman matalampi kuin sokerilla eli se nostaa verensokeria hitaammin ja näin ollen pitää sen pitkään tasaisena.

3. Luonnontuote
♥ Hunaja on mehiläisten kasvien medestä keräämä ja valmistama luonnontuote, johon ei ole lisätty ja josta ei ole poistettu mitään aineita. 

Tutustu kotimaisiin hunajiimme nettikaupassamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää