Takaisin ajankohtaisiin

07.04.2025 - Kiteytynyt hunaja

Kiteytynyt hunajaKun hunaja saa kiteytyä vapaasti, esimerkiksi suoraan linkouksen jälkeen ilman käsittelyä, lopputulos ei ole kovin esteettinen. Hunajan pinnalle, reunoille ja pohjalle voi muodostua härmää/kuuraa, ja sen koostumus voi muuttua hyvin kovaksi. Härmän muodostumista voidaan estää kylmäkäsittelyllä sekä sekoittamalla hunajaa sen kiteytymisen aikana. Kylmäkäsittely ja sekoittaminen varmistavat, että hunaja pysyy samettimaisen pehmeänä eikä kovetu kivikovaksi. 🍯🐝

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajasetin (arvo 93 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää