<-Takaisin ajankohtaisiin
01.09.2017 - Uudet nettisivut ovat nyt avoinna

verkkokauppaLappi-Hunajan uudet nettisivut ovat nyt avoinna. Toivottavasti pidätte näkemästänne. Sivuilta löytyy nyt aiempaa enemmän infoa hunajasta, sen valmistuksesta sekä meidän tuotteista. Kannattaa myös tutustua uudistuneeseen kuvagalleriaan. Nettikauppaa emme valitettavasti ole vielä muuttaneet uuteen ulkoasuun, sillä sen kehityksessä menee huomattavasti enemmän aikaa, ja haluamme varmistaa, että uusi kauppa tulee jatkossakin toimimaan yhtä hyvin kuin vanha kauppa.

Palautetta meille voi lähettää "Yhteystiedot" ja "Asiakaskysely" -sivujen kautta. Linkit näille sivuille löytyvät tämän sivun yläreunasta (puhelin- ja kyselykuvake). Suosittelemme myös uutiskirjeen tilausta. Tilaamalla Lappi-Hunajan uutiskirjeen saat n. kuukauden välein kiinnostavia uutisia mehiläisten elämästä ja hunajatilanteesta. Lisäksi saat tietoa uutuuksista, erikoistarjouksista ja markkinatapahtumista.

Follow us on:

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajapaketin (arvo 101 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää