<-Takaisin ajankohtaisiin
28.11.2019 - Hunajasta herkullinen lisä pukinkonttiin

Loppuvuoden aikana meidät löytää vielä muutamilta markkinoilta, jonka jälkeen alkaa parin kuukauden talviloma. Tervetuloa tutustumaan vanhoihin tuttuihin makuihin sekä uutuuksiin.

Loppusyksyn pimenevinä iltoina monet alkavat pohdiskella tämän vuoden joululahjoja. Kukapa ei arvostaisi makeaa yllätystä pukinkontissa? Hunajat ja hunajaiset sinapit ovat säilyvä ja maukas lahja kaikenikäisille , ja herkulliset tuotteemme sopivat erinomaisesti myös yrityslahjoiksi tai pikkujoulujen viemisiksi. Erikokoiset purkit, lukuisat herkulliset maut ja lahjapaketit antavat rajattomasti vaihtoehtoja. Vielä ennen vuoden vaihdetta meiltä on tulossa pari uutta tuttavuutta: maustettu hunaja Ginihani sekä puolukkainen sinappi Poronsarvi .

Meidän suosituksemme jouluksi on konjakilla, omenalla ja kanelilla maustettu Uuden Ukon Kesytys , joka antaa jouluiltana nautittuun höyryävään glögiin pehmoisen vivahteen. Propoliksella ja vodkalla maustettu viileä Jääkukka on omiaan talven flunssia vastaan. Sinappivalikoimastamme löydät joulukinkulle erilaisen hunnun, ja ne toimivat myös makoisana lisänä joulupöydässä.

Huomioikaa, että nettikaupastamme tilatut tuotteet pitää olla maksettuna viimeistään 17.12.2019, jotta ne ehtivät ennen joulua perille! Nettikauppa löytyy osoitteesta: www.lappi-hunaja.fi/shop

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää