<-Takaisin ajankohtaisiin
21.01.2020 - Inkivääri-ihme, siitepöly ja propolis luonnon eliksiirejä

talvipesathunajatehopakkausJälleen yksi mieleenpainuva vuosi on taputeltu ja olemme siirtyneet uudelle vuosikymmenelle. Haluamme kiittää teitä asiakkaita vuodesta 2019 ja toivottaa loistavaa vuotta 2020. Toivottavasti myös tänä vuonna hyvä ja monipuolinen hunajasato ilahduttaa meitä. Uusi vuosikymmen on tervehtinyt meitä ennätyksellisen lämpimällä kelillä. Jäänee nähtäväksi, miten tämä vaikuttaa mehiläisten talvehtimiseen.

Höyryävän lämmin kupponen teetä isolla nokareella hunajaa lämmittää talvisina iltoina. Kannattaakin ottaa mehiläishoitajan vinkeistä vaari ja nautiskella luonnon eliksiirejä pahimpana flunssakautena!

Propolis eli mehiläiskittivaha on mehiläisten lehti- ja havupuiden silmuista keräämä ja jalostama pihkamainen aine. Propoliksen tärkeä tehtävä on torjua mehiläispesästä bakteereita, hiivasieniä ja jopa virustauteja.Propolista voi käyttää myös sellaisenaan tai sekoittaa 5-15 tippaa 1-3 kertaa päivässä veteen tai mehuun.

Mehiläiset keräävät siitepölyä meden ohella toukkiensa valkuais- ja vitaaliaineravinnoksi. Proteiinipitoinen siitepöly on tärkeää ravinnonlähde toukille. Siitepölyä voi syödä sellaisenaan 1-3 teelusikallista päivässä. Sitä on helppo käyttää myös jogurtin, rahkan, pirtelön, smoothien, hedelmäsalaatin tai puuron joukossa.

Ihana Inkivääri-ihme on luontaisella inkivääriöljyllä maustettu hunajavalmiste. Se on omiaan esimerkiksi teen, lämpimän mehun tai totin maustajana. Inkivääri-ihmeen 115g saa nyt nettikaupasta tarjoushintaan 4€/kpl!  Syksyn aikana kehittelemämme uudet ihanuudet ovat myös saatavilla. Riistan ja veriruokien kanssa mainion makuparin luo puolukalla ja puolukkahunajalla kruunattu Poronsarvi-sinappi. Toinen uutuus on raikas ginillä, kataja- ja fenkoliöljyllä maustettu hunaja Ginihani. Tutustumistarjouksena Ginihani 115g maksaa nyt vain 4€/kpl!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää