<-Takaisin ajankohtaisiin
23.03.2020 - Hunajanmyyjän karanteenimietteet

mehilainenPäivän kuumin puheenaihe eli koronavirus on ujuttautunut kaikkien meidän arkeemme – joillakin konkreettisemmin kuin toisilla. Saksan maalaismarkkinoiden jälkeen odotti minuakin Suomeen palattuani kahden viikon karanteeni, jota tässä parhaillaan eristyksissä vietän. Nyt on aikaa nettishoppailla ja katsella aiheeseen liittyvää uutisointia liiankin kanssa.

Onneksi hunajavarasto seurasi mukanani, joten ruuan kotiinkuljetuksen varassa olevana voin sentään lorauttaa erilaisia hunajia ruokiin antamaan ihanaa aromia, vahvistaa vastustuskykyäni propoliksella ja tehdä herkullisia kuumia juomia makuhunajista. Erään nimeltä mainitsemattoman suomalaisille matkailijoille kovin tutun Aasian maan hallitus on ohjeistanut kansalaisiaan muun muassa tekemään hunajainkiväärijuomaa viruksen vastustamiseen. Toki hunaja pitää immuunipuolustuksen virkeänä ja maistuu hyvältä, joten mikäpä tätäkin vinkkiä kokeillessa!

propolisNyt sisätiloissa ollessa on hyvin aikaa paneutua niihin asioihin, joille ei välttämättä normiarjessa ole niin aikaa. Suomalaisten pienyritysten tukeminen on erityisen tärkeää tällaisena vaikeana aikana, joten kulutusvalinnoissa kannattaa viimeistään nyt suosia kotimaista. Markkinatapahtumia perutaan todennäköisesti ainakin toukokuun loppuun asti ja myös tilamyymälämme Lappi-Tupa on joutunut kokoontumiskiellon vuoksi toistaiseksi sulkemaan ovensa.

Mutta ei huolta: nettikauppamme toimii normaalisti, joten kipin kapin täyttämään ostoskori hunajaherkuilla osoitteessa: https://www.lappi-hunaja.fi/shop

Näin ovat jo useat asiakkaat tehneetkin ja hunajan nettikauppa käy kuumana kuten muidenkin elintarvikkeiden eli jotain positiivista edes tästä tilanteesta. Meillä on tällä hetkellä nettikaupassa monia hyviä erikoistarjouksia kuten ravinnerikas Mehiläisten keräämä siitepöly, Inkivääri-ihme, Eukon Lepytys, GiniHani sekä herkullinen Vaniljaviettelys.

Nyt ei auta kuin odottaa, mitä tuleman pitää, mutta toivottavasti kesällä pääsemme taas moikkaamaan teitä kasvotusten Suomen turuilla ja toreilla.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää