<-Takaisin ajankohtaisiin
09.04.2020 - Nyt uutta! Hunajapaketti kotiovelle nettikaupasta

kotimehilainenKevätaurinko alkaa jo lämmittää päälakea, ja mehiläiset tekevät ensimmäisiä varovaisia tiedustelulentoja ympäristöön. Tänä poikkeuksellisena aikana on tärkeää pitää huolta terveydestä ja pitää yhteyttä läheisiin, sekä omaksi iloksi ja aikansa kuluksi, vaikka shoppailla netissä tai leipoa hunajaisia kakkuja.

Olemme täällä Lappi-Hunajalla edelleen kovasti työn tuoksinassa, joten hunajahampaan kolotukseen lähtee meiltä lääkettä nopeasti, kun teet tilauksen nettikaupasta: www.lappi-hunaja.fi/shop.

Meillä on hyviä uutisia teille, jotka olette mahdollisesti joutuneet karanteeniin tai mieluusti haluaisitte välttyä raskaan hunajapaketin raahaamiselta kotiin. Tarjoamme nyt toimitusvaihtoehtona kotiinkuljetusta perinteiselle Postista noudettavalle paketille.toimituskulut

Posti on yhteydessä vastaanottajaan sopiakseen jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Lähetyksen kulkua voi seurata Postin nettisivuilla sekä OmaPosti sovelluksella.

Lisäksi haluamme ilahduttaa kaikkia huhtikuun aikana tilaavia:

  • Yli 60 euron tilauksiin (ilman toimituskuluja) ILMAINEN yllätyshunaja ja
  • Yli 120 euron tilauksiin (ilman toimituskuluja) 2 ILMAISTA yllätyshunajaa

Ilmaishunaja(t) lisätään paketteihin pakkausvaiheessa (ei nettikaupan kassalla).

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää