<-Takaisin ajankohtaisiin
12.05.2020 - Netin hunajatorilla ämpärikaupalla hyviä tarjouksia

amparit

Nettikauppamme suosituimmat tuotteet ovat Korpi- ja Kesähunaja sekä Syysillan ruska, joita meiltä löytyy kuluttajaystävällisissä 1,3kg ämpäreissä. Kaikki nämä hunajat ovat maultaan herkullisia, mutta kuitenkin niin erilaisia.

Korpihunajan tuotamme tarkoin valikoiduilla alueilla Pohjois-Savossa ja -Karjalassa sekä Pohjois-Suomessa Tornion jokilaaksossa. Korpihunaja on pelkästään villeistä luonnonkukista kerättyä, siis hunajaa puhtaimmillaan, ja se pysyy pitkään juoksevana.

Apilat, villit vadelmat ja niittykukat ovat Kesähunajamme maun lähde. Kesähunaja on vaaleaa, pehmeää ja levitteenomaista. Lapsilta saatu kommentti ”tämä hunaja on kuin toffeeta”.

Syysillan ruskan on maultaan kahta edellistä voimakkaampi ja sen pääraaka-aineina ovat yleensä kanerva, keltanot, tattari ja havupuiden mesikaste. Väriltään Syysillan ruska on punertavaa. Tämän herkkumme purkitamme juoksevana, mutta se kiteytyy Korpihunajaa nopeammin.

Mikäli ämpärien sijaan, kiinnostaa kokeilla useampaa lajia pienemmässä koossa (115g tai 275g), niin silloin kannattaa hyödyntää nettikaupan pysyviä kampanjatarjouksia. Kuhunkin kampanjaan kuuluvat tuotteet löytyvät verkkokaupan valikosta ja kampanjoita voi olla useampi per tilaus.

Kampanja 1: Valitse 4 tuotetta 6 € /kpl, ja saat 5 € alennusta
Kampanja 2: Valitse 3 tuotetta 10 € /kpl tai 12 € /kpl, ja saat 5 € alennusta
Kampanja 3: Valitse 2 tuotetta 20 € /kpl tai 25 € /kpl, ja saat 5 € alennusta

Nettikaupassa on joka kuukausi myös muita erikoistarjouksia. Ja lisäksi toukokuussa yli 60 euron tilauksiin pakkaaja sujauttaa mukaan tilaajalahjan (hunajan).
Surffaa ostoksille osoitteeseen: www.lappi-hunaja.fi
Tarjoamme toimitusvaihtoehtona myös Postin kotiinkuljetusta perinteisen Postipaketin lisäksi.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää