<-Takaisin ajankohtaisiin
23.07.2020 - Hunajalla säilöt helposti kesän marjasadon

korpihunaja ja mansikkaaLuonto on paistatellut kesäauringon lämmössä ja kylpenyt välillä virkistävissä kuurosateissa. Kesän marjasato alkaa kovaa vauhtia kypsyä metsien siimeksessä ja puutarhojen pensaissa, joten nyt on hyvä aika käydä lähimetsässä napostelureissulla. Näitä luonnon omia vitamiinipommeja pakastaessa kannattaa muistaa, että hunaja käy erinomaisesti marjojen säilömiseen.

mustikkaa metsässäHunaja säilyttää hyvin marjojen värin, maun ja tuoreuden pakastimessa. Erilaisilla luonnonhunajilla ja makuhunajilla voi tehdä maukkaita kokeiluja! Esimerkiksi Sitruskiusauksella säilötty kuningatarsekoitus vadelmista ja mustikoista on ehdoton herkkupala syksymmällä vaikkapa vaniljajäätelön kanssa. Sitruskiusauksen saa tarvittaessa pehmeäksi vesihauteessa.

Korpihunaja on vuosien varrella säilyttänyt paikkansa suosituimpana herkkuna ihanien hunajalaatujemme joukossa. Tämä hehkuvankultainen hunaja kerätään Suomen puhtaimmilta ja koskemattomimmilta metsämailta. Metsämarjojen kukat ja horsma antavat hunajalle sen vivahteikkaan aromin ja pitkään juoksevana pysyvän koostumuksen.

Myös hunajalinko on pyörinyt päivittäin heinäkuun alusta alkaen ja linkous jatkunee pitkälle elokuuhun asti.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää