<- Takaisin resepteihin
Etätyöläisen pikapizza (yhdelle)

Etätyöläisen pikapizza kikherneillä ja hunajalla

Tämä näppärän nopea, kasvissyöjällekin sopiva lounasidea pelastaa, kun työn tohinassa on huomaamatta ajautunut nälkäkiukun partaalle. Ihanat, hunajassa ja voissa paahdetut kikherneet tuovat energiaa pitkälle iltapäivään! Reseptin määriä ja ainesosia voi soveltaa jääkaapista löytyvien aineiden mukaan. 

Voit valita kikherneiden kumppaniksi lempihunajasi luonnonhunajiemme joukosta: kurkkaa myös huikea, uudistunut seitsemän luonnonhunajan settimme, josta löytyy upea valikoima erilaisia mehiläisten ja kukkien symbioosista syntyneitä makuelämyksiä. Tutustu ja tilaa Ekstrahieno maistelupaketti 7 x 115g täältä!

Pohja:

  • iso tortillalevy

Päälle:

  • Pieni tölkki kikherneitä
  • Pieni sipuli hienonnettuna
  • Reilu rkl voita
  • Reilu rkl hunajaa
  • Suolaa
  • Lempimausteitasi (esim. valkosipulia, chilijauhetta, pippurisekoitusta)
  • Puoli purkkia (n. 80g) punaista pestoa
  • Yksi tomaatti
  • 100 g juustoraastetta
  • Oreganoa tai pizzamaustetta

Valmistusohjeet:

  1. Lämmitä paistinpannu kuumaksi. Lisää voi, hunaja, sipuli ja kikherneet.
  2. Paahda sekoitellen, kunnes kikherneet saavat väriä.
  3. Mausta suolalla ja lempimausteillasi.
  4. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita tortillalevy leivinpaperin päälle pellille.
  5. Levittele pesto tortillalevylle. Lisää kikherneet.
  6. Viipaloi/paloittele tomaatti ja laita kikherneiden päälle.
  7. Päällystä pizza juustoraasteella ja halutessasi lisää oreganoa tai pizzamaustetta.
  8. Laita pizza uuniin ja paista, kunnes juusto on hieman ruskistunut. Nauti!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää