<- Takaisin resepteihin
Hunajagranola

Ihanan rapea hunaja granola joka sopii erityisen hyvin aamupalalle.Ihanan rapea hunajagranola joka sopii erityisen hyvin aamupalalle tai välipalalle jogurtin sekaan.

Ainekset:

  • 1 dl Hunajaa
  • 6 dl Isoja kaurahiutaleita
  • 1 dl Saksanpähkinöitä
  • 2 dl Kuorellisia manteleita
  • 1 tl Suolaa
  • 3/4 dl Rypsiöljyä
  • 1 tl kanelia

Valmistusohjeet:

  1. Rouhi saksanpähkinöitä ja manteleita pienemmäksi.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää hunaja ja rypsiöljy. Sekoita hyvin.
  3. Levitä seos uuninpellille leivinpaperin päälle.
  4. Paahda 175 asteessa 25-30 minuuttia välillä käännellen. Tarkkaile ettei granola pala.

Halutessasi voit lisätä jäähtyneeseen seokseen kuivattuja marjoja kuten karpaloita tai mansikoita. Tarjoile valmis granola jäähtyneenä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 100 € arvoisen hunajatuotepaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää