<- Takaisin resepteihin
Hunajagranola

Ihanan rapea hunaja granola joka sopii erityisen hyvin aamupalalle.Ihanan rapea hunajagranola joka sopii erityisen hyvin aamupalalle tai välipalalle jogurtin sekaan.

Ainekset:

  • 1 dl Hunajaa
  • 6 dl Isoja kaurahiutaleita
  • 1 dl Saksanpähkinöitä
  • 2 dl Kuorellisia manteleita
  • 1 tl Suolaa
  • 3/4 dl Rypsiöljyä
  • 1 tl kanelia

Valmistusohjeet:

  1. Rouhi saksanpähkinöitä ja manteleita pienemmäksi.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää hunaja ja rypsiöljy. Sekoita hyvin.
  3. Levitä seos uuninpellille leivinpaperin päälle.
  4. Paahda 175 asteessa 25-30 minuuttia välillä käännellen. Tarkkaile ettei granola pala.

Halutessasi voit lisätä jäähtyneeseen seokseen kuivattuja marjoja kuten karpaloita tai mansikoita. Tarjoile valmis granola jäähtyneenä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää