<- Takaisin resepteihin
Hunajainen pannukakku

Hunajainen pannukakkuPannukakuista on moneen, ne sopivat aamiaiselle, jälkiruoaksi minkä ruoan kanssa vain ja jopa vieraille tarjottavaksi. Tänään siis voikin hyvällä omatunnolla herkutella pinon maukkaita pannukakkuja! Mikä vielä parempi on tuoreiden marjojen lisäksi lorauttaa pannukakkujen päälle herkullista hunajaa. Pannukakkujen leipomisessa voit myös käyttää hunajaa.

Ainekset:

  • 1 iso kananmuna
  • 2,5 dl maitoa
  • 2 rkl hunajaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl sulaa voita tai öljyä

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita maitoon voi, muna ja hunaja.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan.
  3. Anna taikinan kohota hetki.
  4. Paista paksuja pannukakkuja lettupannulla voissa tai öljyssä.
  5. Kasaa valmiit pannukakut lautaselle pinoon.
  6. Valuta päälle hunajaa ja koristele tuoreilla marjoilla.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää