<- Takaisin resepteihin
Valkosipulipatonki hunajalla

Valkosipulipatonki hunajallaTämä resepti on valkosipulin ja hunajan rakastajille, etkä silloin voi vastustaa tätä mieletöntä herkkua! Levitteessä voit maistaa suolaisen ja makean yhdessä, joka tekeekin siitä aivan suussa sulavan yhdistelmän. Patonki on myös helppo ottaa evääksi mukaan, vaikka töihin tai retkelle ja maku säilyy silti yhtä herkullisena.

Patongin valmistukseen tarvitset vain:

  • 1 patonki
  • 70 g huoneenlämpöistä voita
  • 1/2 dl persiljaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa

Valmistusohjeet:

  • Viipaloi patonki paloiksi, niin  ettei viipaleet irtoa toisistaan. 
  • Hienonna valkosipuli ja silppua persilja.
  • Sekoita voi, persilja, valkosipuli, hunaja ja suola keskenään kulhossa.
  • Levitä täytettä patongin väleihin veitsellä. 
  • Kääri patonki folioon ja jätä folio päältä hieman auki ja paista 200 asteessa 15-20 min minuuttia.

Täytteeseen sopii erinomaisesti jokin kiinteistä kotimaisista luonnonhunajistamme.

 

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää