<- Takaisin resepteihin
Paahdettu kukkakaali hunajalla

Paahdettu kukkakaali hunajallaPaahdettu hunaja-kukkakaali on helppo ja hyvä lisuke muun ruoan kanssa tai ihan vain sellaisenaankin tehden niistä esimerkiksi kukkakaalipihvejä.

Ainekset:

  • 1 iso kukkakaali
  • 1 kpl sipuli
  • 3-4 kpl valkosipulinkynttä
  • (Chiliä)
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet:

  1. Pilko kukkakaali haluamasi kokoisiksi palasiksi.
  2. Laita kukkakaalit, pilkotut valkosipulinkynnet ja sipuli astiaan. Lisää oliiviöljy, hunaja, mausteet ja sekoita.
  3. Levitä kasvikset vuokaan tai uunipellille. Paahda uunissa 200 asteessa 20min kunnes ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.

Reseptissä käytimme juoksevaa Horsma Lapland hunajaa, jonka löydät verkkokaupastamme.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää