<- Takaisin resepteihin
Hunajainen mansikka-mustikka rahka

Hunajaisen mansikka-mustikka rahkan valmistat nopeasti ja se sopii niin jälkiruoaksi kuin välipalaksi. Rahkasta voi tehdä myös halutessaan kevyemmän version jättämällä kerman pois. Rahkaan sopii mikä vain hunaja ja lisämakua saa käyttämällä jotain makuhunajiamme, kuten sitruskiusausta. Ohjeessa käytetty Horsma Lapland hunajaa.

Tarvitset:

  • 2dl kuohukerma
  • 250g maitorahkaa
  • 150g mustikoita
  • 150g mansikoita
  • 1tl vaniljasokeria
  • 1-4rkl hunajaa

Ohje:

Hunajainen mansikka-mustikka rahka

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, hunaja ja maitorahka.
  3. Lisää rahkaan marjat ja sekoita kertaalleen.
  4. Tarjoile rahka tuoreiden marjojen kanssa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää