<- Takaisin resepteihin
Pannacotta hunajahillolla

Pannacotta hunajahillollaHerkullinen pannacotta valmistuu helposti! Vielä herkullisemman lopputuloksen saa kruunaamalla sen Lappi-Hunajan hillolla!

Ainekset:

  • 2 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 liivatelehteä
  • 1tl vaniljasokeria
  • 1tl hunajaa
  • Lappi-Hunajan vadelma-, mustikka-, tai mansikkahilloa

Valmistusohjeet:

  1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Mittaa kattilaan kerma, maito, vaniljasokeri ja hunaja.
  3. Kuumenna kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Anna kiehua n. 3 min.
  4. Nosta kattila pois liedeltä. Purista liivatelehdet kuiviksi ja lisää seokseen hyvin sekoittaen.
  5. Kaada seos pieniin kulhoihin tai laseihin.
  6. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin laittamista.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään elmukelmun alla.
  8. Viimeistele haluamallasi Lappi-Hunajan hillolla.

Hunajahillot löydät verkkokaupastamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää