<- Takaisin resepteihin
Hölskypotut

Kesän herkku hölskypotut! Kesän herkku hölskypotut! 

Hunajalla höystetyt hölskypotut maistuvat erinomaisesti melkeinpä minkä tahansa grilliruoan lisukkeena. Hunaja antaa perunoille sopivan vivahteen makeutta ja tekee hölskypotuista entistä herkullisempia.

Tarvitset:

  • 1 kg varhaisperunoita
  • 3-4 kpl kevätsipulia varsineen
  • 30 g tuoretta tilliä
  • 120 g ranskankermaa
  • 50 g voita
  • 2rkl juoksevaa hunajaa
  • ½ tl suolaa

Ohje:

  1. Pese varhaisperunat ja keitä kypsiksi. Valuta kannen avulla vesi pois kattilasta.
  2. Pilko valmiiksi tilli ja kevätsipulit.
  3. Lisää kattilaan perunoiden sekaan voi, kevätsipuli, tilli, ranskankerma, hunaja ja suola.
  4. Laita kattilankansi paikoilleen ja ravista voimakkaasti.
  5. Tarjoile hölskyperunat minkä tahansa kesäruoan lisukkeena tai sellaisenaan.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää