<- Takaisin resepteihin
Hunajaomenataskut

Omenapuut notkuvat satoaan ja nyt onkin hyvä aika hyödyntääHunajaomenataskut makeita ja mehukkaita omenoita. Hunajaomenataskut kätkevät sisälleen herkullisia hunajalla karamellisoituja omenoita, jotka sulavat suussa. Ruska Finland hunaja tuo omenoihin oman herkullisen ja aromikkaan vivahteensa.

Ainekset:

  • 500g valmis lehtitaikinaa pakasteesta
  • 1kpl kanamunia voiteluun
  • 4-5kpl omenoita
  • nokare voita
  • 2rkl Ruska Finland hunajaa
  • 1tl kanelia


Ohje:

  1. Aseta lehtitaikina levyt sulamaan leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa lehtitaikinasta neliöitä.
  2. Lisää pannulle paistumaan pilkotut omenat, voi, hunaja ja kaneli. Sekoittele ja anna hautua hetki.
  3. Nostele täyte taikina neliöiden päälle ja sulje neliöt haarukkaa apuna käyttäen. 
  4. Voitele taskut kanamaunalla ennen uunia. Paista 200-asteisessa uunissa n.15min.
  5. Anna jäähtyä ja nauti!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää