<- Takaisin resepteihin
Hunajaiset valkosipulileivät

Hunajaiset valkosipulileivät

Hunajaiset valkosipulileivät valmistuvat helposti ja nopeasti. Ne sopivat erinomaisesti lisukkeeksi illalliselle, nautittavaksi välipalana tai vaikkapa keiton kaverina.

Ainekset:

  • 1 patonki tai vastaava rapeakuorinen leipä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 50g voita
  • 1-2tl hunajaa
  • Tuoretta persiljaa

Valmistusohje:

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja nosta leivät pellille leivinpaperin päälle.
  2. Sekoita sulatettu voi, hienonnetut valkosipulinkynnet, persilja ja hunaja keskenään.
  3. Levitä seos leipäviipaleiden molemmin puolin tasaisesti.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa leipiä n. 10min.
  5. Tarjoile valkosipulileivät sellaisenaan tai lisukkeena keiton kanssa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää