<- Takaisin resepteihin
Hunaja-wokki

Hunaja-wokkiMaukas ja värikäs hunaja-wokki resepti sopii mainiosti arkiruoaksi. Voit käyttää suosikkikasviksiasi ja lisätä proteiinia haluamallasi tavalla – tofu, kana tai vaikka katkaravut sopivat täydellisesti. Hunaja tuo wokkiin sopivan vivahteen makeutta.

Tarvitset:

  • 2rkl öljyä (esim. seesami- tai rypsiöljy)
  • 1 paprika suikaloituna
  • 1 porkkana ohuina suikaleina
  • 200g vihreitä papuja
  • 1 punasipuli viipaloituna
  • 350g nuudeleita
  • 300g proteiinia (paistettua tofua, kanaa tai katkarapuja)

Kastike:

  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 prk kookosmaitoa Ripaus chilihiutaleita

Ohje:

  1. Sekoita kaikki kastikeainekset kulhossa ja jätä odottamaan.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne hyvin.
  3. Lisää pannulle öljy ja paista tofua, kanaa tai katkarapuja, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa.
  5. Lisää joukkoon kastike ja lopuksi nuudelit ja sekoita hyvin.
  6. Viimeistele halutessasi seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää